پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299383
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1401 - 17:22
    رئیس پلیس پایتخت:

    تمهیدات امنیتی و انتظامی پلیس برای سالروز ارتحال امام/پیش‌بینی حضور ۱۵۰ هزار نفر در مراسم

    رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر حفظ امنیت مردم در مراسم ارتحال امام (ره) و کلانشهر تهران اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر از ۱۰ استان کشور به تهران سفر کنند.

     تمهیدات امنیتی و انتظامی پلیس برای سالروز ارتحال امام/پیش‌بینی حضور ۱۵۰ هزار نفر در مراسم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، سردار حسین رحیمی عصر چهارشنبه به خبرنگاران گفت: در آستانه مراسم سی و سومین سالگرد معمار کبیر انقلاب اسلامی و تعطیلات پیش رو، قرارگاه انتظامی، ترافیکی و امنیتی در سطح فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تشکیل شد.

    وی ادامه داد: با همکاری شهرداری تهران و پلیس راهور، ۱۷ پارکینگ ویژه اتوبوس در مجموعه حرم مطهر امام راحل برای حضور مردم پیش‌بینی شده است.

    رحیمی با تاکید بر حفظ امنیت مردم در مراسم ارتحال امام (ره) و کلانشهر تهران گفت: ۲۰ هزار نیروی پلیس تامین کننده این امر مهم هستند.

    رئیس پلیس پایتخت اظهارداشت: با توجه به تعطیلی پیش رو و حفظ امنیت شهر تهران، ۸۵ ایست و بازرسی در شامگاه سیزده و چهاردهم خرداد ماه در تهران شکل خواهد گرفت.

    وی خاطرنشان کرد: همه برنامه‌ها و اقدامات امنیتی و انتظامی در راستای خدمت‌رسانی به زائران و مردم تهران اندیشیده شده و مراسم ارتحال امام نیز همچون سال‌های گذشته با نظم و امنیت کامل برگزار خواهد شد.

    رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد: حلقه سوم تامین امنیت مراسم به استان‌های البرز، قم، سمنان و مازندران واگذار شده و عوامل انتظامی این استان‌ها در کنار ما خواهند بود.

     وی یادآور شد: همه عوامل امنیتی و انتظامی در شهر تهران نیز در آماده باش کامل قرار دارند و با توجه به سفرهای قابل توجه مردم، پلیس تامین کننده نظم و امنیت در کلانشهر تهران است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما